2022-05-13 07:41:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne akarj mindent egyszerre megváltoztatni az életedben

Napi horoszkóp május 13-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap és a Mars fényszöge hat, ami nagyon erőteljes energia. Most mindenhez van kedved/erőd, amit csak kitűzöl magad elé, de ez az energia túl is tud csordulni, és akkor egy pillanat alatt semmissé teheted az addigi erőfeszítéseidet. Uralkodj az indulataidon!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A hátráló Merkúr miatt ma elöntenek a teendők, ezek között lehet olyan is, amit egyszer már megcsináltál, most mégis újra kell.  A munkahelyeden éppen úgy hegyekben áll a munka, és még az otthonodban is váratlan megoldandó problémák sokasága vár. Mintha minden egyszerre romolna el. Nincs más lehetőség, állnod kell a sarat!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Valamiért elégedetlen vagy a partnereddel, de ez csak akkor, és annyiban jogos, ha meg is beszéled vele az elégedetlenséged okát. Ha mindenki csak a saját fejében beszélget, azzal aligha születik meg a várt egyetértés.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha eddig munka nélkül voltál, akkor ma sikeresen pályázhatsz meg egy állást. Szerződést azonban még ne írj alá a hátráló Merkúr miatt! Ha van már munkád, akkor pedig alkalmad nyílhat bővíteni a lehetőségeidet. Ehhez azonban nyitott szemmel, füllel kell járnod. Ne tétlenkedj tovább!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A szokott módon kezdődik a napod, de valamilyen hír kizökkent fásultságodból. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hallasz, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életedben.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne akarj mindent egyszerre megváltoztatni az életedben. A túlságos sok változtatásnak az a hátránya, hogyha nem jól sül el, akkor a végén nehéz lesz feltárni, hogy mi is a baj oka. Lassíts, és figyelj jobban magadra!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Új lehetőségeid, új perspektíváid adódhatnak. De te a réginek is éppúgy meg akarsz felelni, mint az újnak. Talán lehetetlen egyszerre mindent. Egyszerre egy dologra fókuszálj, mert a Mars és a Nap fényszöge jelzi, hogy abban célt fogsz érni.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars és a Nap fényszöge erős tüzeket gyújt benned. Most mindent, amit csinálsz, különösen nagy hittel és magabiztossággal teszed, és kristálytisztán látod magad előtt a hosszú távú céljaidat is. Nagy ma a teremtő erő benned!
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A hátráló Merkúr jelzi, hogy valakivel összejöhetsz újra, akivel korábban szakítottál, vagy aki téged hagyott el. A múlt fájdalmai mára már szerencsésen elmúltak. Ez alapot adhat egy új kezdetnek. Másként, máshogy, talán egész más viszonyban, de egymás boldogságára lehettek.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Próbáld meg az erődet, a gondolataidat jobban összpontosítani. Ha igazán céltudatos akarsz maradni, akkor ne foglalkozz ma felesleges dolgokkal. Van, ami hiábavalóan aggaszt. Tekints el tőle, mintha nem is lenne.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Igazán szerencsés napra számíthatsz: szinte minden sikerül neked amit elhatároztál. Ha valamiben mégis sikertelenséget tapasztalsz, az azért van így, mert talán nem arra vezet az utad. Törj magasabbra!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Könnyen ébredsz, és már reggel jó hangulat tölt el, ami persze kisugárzik a környezetedre is. Valóban, a mai napon szárnyalsz, repül a lelked. Ragadj magaddal mást is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: